Ontbijt voor groepen vanaf 8 personen

Op zoek naar een sfeervol ontbijt in Den Bosch? Voor een heerlijk ontbijt in een sfeervolle locatie kunt u nergens beter zijn dan bij Pilkington’s. Pilkington’s bevindt zich op een prachtige locatie in de buurt van de Sint-Jan. 

Reserveer direct een ontbijt voor uw groep. Bekijk ons ontbijtmenu of neem contact op via email. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een menu voor uw groep.

Reserveer Je Groepsontbijt Bij Pilkington’s Den Bosch

Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op:

Ontbijt met pancakes, scrambled eggs of Cinnamon French toast

Heerlijk genieten

Kies het lekkerste van onze ontbijtkaart met niet-alledaagse, wereldse gerechten. Liever een zoet ontbijt? Kies dan voor Pancakes met banaan en maple syrup of Cinnamon French toast met brioche brood. Vind daarnaast Yoghurt met granola of scrambled eggs met zalm op ons ontbijtmenu. Yummie!

PRACHTIG GELEGEN​

Aan De Voet Van De Sint-Janskathedraal In Den Bosch

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie en de sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke, ruime binnentuin.

Pilkington’s ook de beste keuze

Voor Uw Lunch, High Tea, High Wine Of Diner

Naast het fantastische ontbijt is Pilkington’s ook bekend om haar bijzonder uitgebreide lunch menu, de lekkerste High Wine en het regelmatig wisselende diner menu. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan. Pssst: uiteraard hebben we ook Bossche bollen!

Liever laat ontbijt of brunch? Dat kan!

Speciaal Voor De Niet Vroege Vogels

Ben je geen vroege vogel? Kies dan voor de lekkerste gerechten van de lunchkaart of voor een ‘lazy late breakfast’ in de vorm van de Pilkington’s Cream Tea: Een heerlijke potje thee of koffie vergezeld van een etagère voorzien van scones, chocolat brownie, apple-crumble en cherry cheese cake. What a sweet start of the day!

Uw evenement in hartje Den Bosch

Een Top Locatie Voor Bruiloft, Feest, Borrel & Babyshower

Op zoek naar een locatie voor uw event? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.

Bezoek Den Bosch

De Stad Van Het Bourgondisch Genieten

Wil je aansluitend aan je ontbijt Den Bosch bezoeken? Start je dagje Den Bosch dan bij Pilkington’s! Wandel eerst even de Sint-Janskathedraal binnen, recht tegenover Pilkington’s. En ga daarna heerlijk winkelen, varen over de Binnendieze of struinen over de uitgebreide vesting. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes, monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noord-Brabants Museum, het Theater aan de Parade, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s