Menu

Natuurlijk ken je Pilkington’s van de High Tea, de heerlijke lunch in de mooiste ambiance en van Den Bosch. Maar wist je ook dat je bij Pilkington’s heerlijk kunt dineren? Je kunt zelfs je hele dag bij ons doorbrengen: start met ontbijt, geniet van koffie of thee met apple crumble of een Bossche bol, lunch met zicht op de Sint Jan, sip aan een cocktail en blijf voor het diner.

Diner

Dinner Tonight? Book This Hotspot In Den Bosch

Dineren doe je in Den Bosch bij Pilkington’s. Start je avond met een heerlijk glas bubbels of een cocktail of kies een GT uit ons 30-Gins-Menu. Geniet in alle rust van een heerlijk diner met gerechten uit alle hoeken van de wereld!

Lunch

There’s Something Oh-So-Glamorous About This Place

Lunch opties zijn bij Pilkington’s divers en heerlijk. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen informeel moment met vrienden of een verfijnde plek voor een speciale gelegenheid,  of zakelijk overleg: strijk neer en geniet.

High Tea

Here, Every Day Is A High Tea Day

High Tea, of Afternoon Tea, is al ruim 30 jaar onze specialiteit. Voor de beste High Tea in Den Bosch moet je dan ook bij Pilkington’s zijn. Reserveer tijdig. Liever een High Tea at Home? Bestel je High Tea online en haal dagelijks af.

High Wine

An Evening Full Of Food & Wine That Taste Like More

Liefhebbers van food and wine pairing kiezen voor een High Wine bij Pilkington’s. Start met een amuse en geniet vervolgens van een keur aan hartige heerlijkheden met een zoet dessert. 

Ontbijt

Breakfast Time: Wow, You Look Lovely Today

Start je dag met een ontbijt bij Pilkington’s in Den Bosch. Het is het perfecte verzamelpunt als een bezoek aan de Sint Jan, een wandeling door de binnenstad, het Theater aan de Parade of het Noordbrabants Museum op je programma staan. 

Sweets & Cakes

Taste The Perfect Sweetness Of Pilkington's

Apple crumble, scones met clotted cream en marmelade, een Bossche bol of een van onze heerlijke taarten? Daarvoor strijk je uiteraard neer bij Pilkington’s. Uiteraard met een heerlijke verse koffie, Latte of een potje thee. It’s up to you! 

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s