Over Pilkington's

Let's Make Memories!

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt de nostalgische sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke binnentuin.

Grown Into A Hotspot In 's-Hertogenbosch

Pilkington’s – established 1990 – staat voor kwaliteit, sfeer en klasse. Bart Derks is sinds 1993 de trotse eigenaar van Pilkington’s. In de loop der jaren is het restaurant uitgegroeid tot een niet te missen hot spot in de Bossche binnenstad. Met ruim 180 plaatsen in ons restaurant en ca. 80 in de prachtige binnentuin, is Pilkington’s al ruim 30 jaar bekend bij vele gasten in binnen- en buitenland.

Pilkington’s serveert als enige restaurant in ’s-Hertogenbosch de echte Engelse High Tea zoals de beste Engelse restaurants deze serveren. Uw dagje Den Bosch is niet compleet zonder een bezoek aan Pilkington’s.

What's In A Name? Did You Know:

Mrs. Pilkington heeft echt bestaan. Het is de meisjesnaam van de oma van de Britse oprichtster en is al ruim 30 jaar de trotse naamgever van ons restaurant.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s