Feestdagen High Tea voor groepen vanaf 8 personen

Op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een High Tea met een grote groep? Denk aan een zakelijke bijeenkomst of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Bij Pilkington’s is er voldoende ruimte om ook voor groepen plaats te bieden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveer Uw Feestdagen High Tea bij Pilkington’s Den Bosch

Dat kan telefonisch of via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

high tea tijden

Every Day Is A High Tea Day:

Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag en zondag 12.00 uur of 16.00 uur 

iets te vieren?

Vier Je Verjaardag, Borrel, Bruiloft of Babyshower 'In Style'

Elk feest of speciale gelegenheid vraagt om speciale aandacht. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek om jouw of jullie bijzondere gelegenheid nog verrassender te maken. Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden voor feesten en partijen.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s