Reserveer direct

Diner Den Bosch

Geniet van een heerlijk diner in Den Bosch bij Pilkington’s! Wij zijn gevestigd tegenover de Sint Janskathedraal nabij de parade.

Dineer in het centrum van Den Bosch, recht tegenover de Sint Jan en geniet van passie voor de mooiste ingrediënten en gerechten. Op onze dinerkaart vindt je gerechten die het goede van Engeland combineren met verfijnde smaken. 

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur.*

Reserveren? Bekijk onze menukaart

Diner Den Bosch  Pilkingtons diner  Diner Den Bosch centrum
 

Diner in Engelse ambiance 

Bij Pilkington’s dineer je in Engelse stijl. Ons menu wisselt regelmatig. Geniet van de mooiste gerechten, zoals onze vegetarische gerechten, rib eye, de home made koud gerookte Schotse zalm vooraf of heerlijke prachtige zeebaars als hoofdgerecht. Bij Pilkington’s hebben we passie voor ons vak en is het ons streven om u een heerlijke avond te bezorgen.
 

Ideaal voor een bezoekje aan Den Bosch

Voor of na uw diner nog een bezoekje brengen aan Den Bosch? Dan is Pilkingston’s een uitgelezen keuze! We zijn gevestigd recht tegenover de prachtige Sint Janskathedraal in het oude stadscentrum van Den Bosch. De ideale plek voor een mooie stadswandeling, museumbezoek of een boottochtje door de Binnendieze. Want Den Bosch heeft ontzettend veel te bieden!
 

Openingstijden diner

Ons diner is geopend elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur. Reserveer uw diner eenvoudig online of telefonisch.
 

Reserveer uw diner bij Pilkington’s Den Bosch 

Reserveren kan telefonisch via: 073 612 29 23 of via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

  Reserveren?
 
Direct reserveren bij Pilkington's?
Klik hier en reserveer direct! U mag ook bellen naar +31 (0)73 612 2923.
reserveer direct
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!