ontbijt den bosch pilkingtons

Ontbijt Den Bosch

Start Your Beautiful Day With Us!

Op zoek naar een sfeervol ontbijt in Den Bosch? Pilkington’s bevindt zich op een prachtige tegenover de Sint Jan. Verwacht bij Pilkington’s géén standaard ontbijt. Onze ontbijtkaart biedt namelijk een selectie van de lekkerste ontbijtgerechten. Met ons aanbod aan heerlijke Engelse klassiekers heeft u aan keuze geen gebrek. Bekijk hieronder onze breakfast gerechten of download de menukaart! 

Reserveer Je Ontbijt Bij Pilkington’s Den Bosch

Wilt u direct reserveren? U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. 

Ontbijt met wereldse gerechten

Als pancakes en Cinnamon French toast

Kies het lekkerste van onze ontbijtkaart met niet-alledaagse gerechten. Kies voor Pancakes met banaan en maple syrup of Cinnamon French toast met brioche brood en kaneel-suiker. Of liever echt Engels? Kies dan voor Porridge met fruit, Yoghurt met granola en scrambled eggs met zalm op ons ontbijtmenu. Yummie!

PRACHTIG GELEGEN​

In Hartje Den Bosch

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie en de sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke, ruime binnentuin.

Pilkington’s ook de beste keuze

Voor Uw ontbijt, High Tea, High Wine Of Diner

Naast het fantastische ontbijt is Pilkington’s ook bekend om haar bijzonder uitgebreide lunch menu, de lekkerste High Wine en het regelmatig wisselende diner menu. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan. Pssst: uiteraard hebben we ook Bossche bollen!

Liever laat ontbijt of brunch? Dat kan!

Bij Pilkington's

Ben je geen vroege vogel? Kies dan voor de lekkerste gerechten van de lunchkaart of voor een ‘lazy late breakfast’ in de vorm van de Pilkington’s Cream Tea: Een heerlijke potje thee of koffie vergezeld van een etagère voorzien van scones, chocolat brownie, apple-crumble en cherry cheese cake. What a sweet start of the day!

UW EVENEMENT IN HARTJE DEN BOSCH

De Toplocatie Voor Uw Bruiloft, Borrel, Receptie, Babyshower Of Feest

Op zoek naar een locatie voor uw event? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.

Bezoek Den Bosch

Start Een Bezoek Aan Den Bosch Bij Pilkington's

Wil je aansluitend aan je ontbijt Den Bosch bezoeken? Start je dagje Den Bosch dan bij Pilkington’s! Wandel eerst even de Sint-Janskathedraal binnen, recht tegenover Pilkington’s. En ga daarna heerlijk winkelen, varen over de Binnendieze of struinen over de uitgebreide vesting. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes, monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noord-Brabants Museum, het Theater aan de Parade, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s