Lunchen den bosch

Lunchen Den Bosch

Heerlijk lunchen in Den Bosch? Dat kan nergens beter dan bij Pilkington’s! We zijn gevestigd op een prachtige locatie; hartje centrum, nabij de Parade en recht tegenover de  Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Het is ook mogelijk om met een groep te lunchen bij Pilkington’s. Dit kan zowel binnen als buiten. Aan keuze geen gebrek met al onze heerlijke Engelse klassiekers. Download de menukaart via de onderstaande knop. Tot gauw!

Reserveer Uw Lunch Bij Pilkington’s Den Bosch

Wilt u direct reserveren? U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. 

Lunchen

Op Zaterdag Of Zondag? Welkom Zonder Reservering

Wij heten u meer dan welkom. De weekenden zijn drukke dagen. Het is helaas niet mogelijk om een lunch te reserveren op zaterdag en op zondag. Loop gerust even binnen, wij doen ons uiterste best je zo snel mogelijk plaats te laten nemen.

Engels getinte lunch gerechten

In De Sfeer Van De Britse High Society

Kies uit de Ploughman’s Cheese of meat lunch, bagels, King’s en Queens Club Sandwich of de typisch Engelse Shepherd’s Pie. Liever healthy, fris of vegetarisch? No problem: London meets Den Bosch! 

Lunch, meeting of bijeenkomst

Voor Groepen Of Exclusief

Bezoek je Pilkington’s met een groter gezelschap? Reserveer dan tijdig. Je kunt bij ons terecht met groepen tot 100 personen (inclusief tuin tot 270 personen). Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij diverse arrangementen. Het is ook mogelijk te vergaderen bij Pilkington’s. Voor groepen tot 25 personen kun je terecht in onze Library (airconditioned) met een inspirerend zicht op de Sint Jan. Daarnaast is het mogelijk om Pilkington’s exclusief te reserveren voor je gezelschap, bruiloft, feest of partij. Kijk hier voor meer informatie.

combineer een dagje den bosch

Met Pilkington's

Wil je aansluitend aan je lunch Den Bosch bezoeken? Start je dagje (centrum) Den Bosch dan bij Pilkington’s! Wandel eerst even de Sint-Janskathedraal binnen, recht tegenover Pilkington’s. En ga daarna heerlijk winkelen, varen over de Binnendieze of struinen over de uitgebreide vesting. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes, monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noordbrabants Museum, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!

Pilkington’s ook de beste keuze

Voor Je Ontbijt, High Tea, High Wine Of Diner

Naast de fantastische lunch en de beste High Tea in Den Bosch, is Pilkington’s ook bekend om haar bijzonder uitgebreide ontbijtHigh Wine en het regelmatig wisselende 3-gangen keuzemenu voor het diner. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s