Reserveer direct

Lunchen Den Bosch

​Heerlijk lunchen in Den Bosch. Dat kan nergens beter dan bij Pilkington's! We zijn gevestigd op een prachtige locatie; hartje centrum, nabij de Parade en recht tegenover Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Het is ook mogelijk om met een groep te lunchen bij Pilkington's. Dit kan zowel binnen als buiten. Aan keuze geen gebrek met al onze heerlijke Engelse klassiekers. Bekijk onze lunchkaart hieronder of download de menukaart via de onderstaande knop. We zien u graag binnenkort tegemoet!

LUNCH OP ZATERDAG EN ZONDAG: Het is helaas niet mogelijk om een lunch te reserveren op zaterdag en op zondag. Loop gerust even binnen, wij doen ons uiterste best je zo snel mogelijk plaats te laten nemen.

Bekijk onze lunchkaart


Reserveren?


Lunchrestaurant Den Bosch


 

Engels getinte lunch gerechten in de sfeer van de Britse High Society

Kies uit de Ploughman’s Cheese of meat lunch, healthy bowls, King’s en Queens Club Sandwich of de typisch Engelse Shepherd’s Pie. Liever healthy, fris of vegetarisch? Kies dan voor de healthy bowls of de heerlijkste salades met prikkelende namen als Blissful Burrata Salad, Tempting Tuna of Cheeky Chicken Salad. London meets Den Bosch! 

 
Lunchgerechten bij Pilkingtons    Lunchgerecht bij Pilkingston's Den Bosch    Lunchen in Den Bosch


Lunch, meeting of bijeenkomst voor groepen of exclusief

Bezoek je Pilkington’s met een groter gezelschap? Reserveer dan tijdig. U kunt bij ons terecht met groepen tot 100 personen (inclusief tuin tot 270 personen). Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij diverse arrangmenten. Het is ook mogelijk te vergaderen bij Pilkington’s. Voor groepen tot 25 personen kunt u terecht in onze library (airconditioned) met een inspirerend zicht op de Sint Jan. Daarnaast is het mogelijk om Pilkington’s exclusief te reserveren voor uw gezelschap, bruiloft, feest of partij.
 

Na je lunch? Bezoek Den Bosch centrum!

Wil je aansluitend aan je lunch Den Bosch bezoeken? Start je dagje (centrum) Den Bosch dan bij Pilkington’s! Wandel eerst even de Sint-Janskathedraal binnen, recht tegenover Pilkington’s. En ga daarna heerlijk winkelen, varen over de Binnendieze of struinen over de uitgebreide vesting. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes, monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noordbrabants Museum, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!
 

Pilkington’s ook de beste keuze voor uw ontbijt, high tea, high wine of diner

Naast de fantastische lunch en de beste High Tea in Den Bosch, is Pilkington’s ook bekend om haar bijzonder uitgebreide ontbijt, High Wine en het regelmatig wisselende 3-gangen keuzemenu voor het diner. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan.

  Lunch Den Bosch Pilkingtons
 

Reserveer uw lunch in Den Bosch

Dat kan telefonisch via: +31 (0)73 612 29 23, via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

LUNCH OP ZATERDAG EN ZONDAG: Het is helaas niet mogelijk een lunch te reserveren op zaterdag of zondag. Loop gerust even binnen, wij doen ons uiterste best u zo snel mogelijk plaats te laten nemen.

Openingstijden
Lunch: maandag t/m zondag:
van 12.00 – 16.00 uur

Adres
Torenstraat 5
5211 KK ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73 612 29 23
Direct reserveren bij Pilkington's?
Klik hier en reserveer direct! U mag ook bellen naar +31 (0)73 612 2923.
reserveer direct
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!