Over Pilkington's

Let's Make Memories!

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie, sfeer en de gezelligheid van de Engelse country. Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in een oud klooster en vele gasten kennen ons restaurant van onze heerlijke binnentuin met zicht op de Sint Jan.

A bit of history

Pilkington’s established 1990 staat voor kwaliteit, homemade, sfeer en klasse. Bart Derks is sinds 1993 de trotse eigenaar van Pilkington’s. 

Pilkington’s serveert als enige restaurant in ’s-Hertogenbosch de echte Engelse High Tea zoals de beste Engelse restaurants dit doen. Uw dagje ’s-Hertogenbosch is niet compleet zonder een bezoek aan Pilkington’s. 

Let us spoil you, every day, with every occasion

U bent welkom voor diner, lunch, high tea, koffie of thee met een Bossche bol, apple crumble of uw keuze uit onze overige zoete heerlijkheden. Wij serveren rijkelijk belegde sandwiches, eigentijdse salades en ’pure British pies’ tijdens lunch en diner. Geniet van onze High Tea in de middag en een High Wine in de avond. Op zoek naar een (airconditioned) meeting room met zicht op de inspirerende Sint Jan? Of een locatie voor uw huwelijk, feest of partij, receptie of zakelijk event? Neem vrijblijvend contact met ons op.

What's in our name

Wist je dat Mrs. Pilkington echt heeft bestaan? Het is de meisjesnaam van de oma van de oprichtster van Pilkington’s. Ons restaurant draagt al ruim 30 jaar haar naam.

Geachte gast,

Helaas is de Christmas High Tea & High Tea At Home tijdens de aankomende Kerstdagen vol gereserveerd.

Reserveren voor lunch is tijdens de feestdagen niet mogelijk. Wij proberen u zo snel mogelijk een plaats te geven.

Reserveren is weer mogelijk vanaf woensdag 27 december.

Onze excuses voor het ongemak,

Team Pilkington’s