High Wine Den Bosch Pilkingtons

High wine Den Bosch

Even zo uitgebreid en heerlijk als de Pilkington’s High Tea, is onze High Wine. Liever wijn dan thee? Reserveer dan de Pilkington’s High Wine Den Bosch, een uitgebreid 4-gangen menu gecombineerd met heerlijke bijpassende wijn. Santé!

Prijs per persoon *

€ 39.50

(Inclusief 4 halve glazen bijpassende wijn)

high Wine menu

Amuse

Amuse

Voorgerechten

Twee koude voorgerechten om lekker samen te delen en twee halve glazen bijpassende wijn.

Hoofdgerecht

Etagère met een heerlijk kopje soep, Pilkington’s Poule met Ras-El-Hanout en truffelsaus en twee halve glazen bijpassende wijn.

Nagerecht

Eton Mess

High Wine

Als Nergens Anders

Alle onze gerechten komen uit eigen keuken. Geïnspireerd op de traditionele recepten maakt onze patissier eigentijds lekkere scones, apple crumble ‘to die for’ en meer! Speciaal voor onze High Wine vullen we deze zoete delicatessen aan met de lekkerste hartige gerechten! Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

High Wine voorafgaand aan theater

A High Wine To Die For

Op zoek naar een gezellige High Wine in Noord-Brabant om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan een unieke High Wine bij Pilkington’s. Pilkington’s is gevestigd op een unieke locatie midden in het centrum van de Brabantse hoofdstad Den Bosch. U vindt ons recht tegenover de ingang van de Sint-Janskathedraal en nabij het Theater aan de Parade.

Unieke High Wine locatie

Aan De Voet Van De Sint-Janskathedraal In Den Bosch

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie en de sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke, ruime binnentuin.

Ideaal voor een dagje Den Bosch

Ontdekken & Genieten

Den Bosch is een heerlijke stad om een keer goed te bezichtigen, om te shoppen of om gewoon lekker op het terras te zitten.

Wil je voorafgaand aan je High Wine Den Bosch bezoeken? Start je ‘dagje Den Bosch’ dan bij Pilkington’s met heerlijke koffie en een keuze uit onze versie zoete heerlijkheden! Vanuit het terras in onze binnentuin heb je direct het perfecte startpunt voor je stadswandeling. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige bekende Sint-Janskathedraal (tegenover ons restaurant) of maak een boottochtje door de Binnendieze. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes over de vesting, langs monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noordbrabants Museum, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!

Pilkington’s de beste keuze voor

Ontbijt, Lunch, High Tea Of Diner

Naast de fantastische High Wine is Pilkington’s ook bekend om haar wereldse ontbijtkaart, uitgebreide lunchmenu, de lekkerste High Tea en het regelmatig wisselende 3-gangen keuzemenu voor het diner. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan.

Uw evenement in hartje Den Bosch

Een Top Locatie Voor Bruiloft, Feest, Borrel & Babyshower

Op zoek naar een locatie voor uw evenement? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.

Tip: Geef een High Wine Cadeau!

Bestel hier je Gift Card, bepaal zelf het bedrag en ontvang deze digitaal in je mailbox.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s