Reserveer direct

High Wine Den Bosch

Even zo uitgebreid en heerlijk als de Pilkington’s High Tea, is onze High Wine. Liever wijn dan thee? Reserveer dan de Pilkington’s High Wine, een uitgebreid 4-gangen menu gecombineerd met 2 glazen heerlijke en bijpassende wijn. 
 

Wij presenteren voor u de Britse Keuken “new style’’

 

AMUSE
 

VOORGERECHT

Etagère gevuld met Britse specialiteiten:
  • Hartige Scone met gerookte zalm
  • Cocosdal met auberginerolletje gevuld met panir
  • Quiche Loraine
     

HOOFDGERECHT

Keuze uit een vis- of vleesgerecht van onze dinerkaart
 

NAGERECHT

Etagère gevuld met lekkernijen uit eigen bakkerij
  • Scones, clotted cream en marmelade
  • Chocolate brownie
  • Apple crumble


High Wine als nergens anders

Alle onze gerechten komen uit eigen keuken. Geïnspireerd op de traditionele recepten maakt onze patissier eigentijds lekkere scones, chocolate brownie, apple- crumble ‘to die for’ en meer! Speciaal voor onze High Wine vullen we deze zoete delicatessen aan met de lekkerste hartige gerechten! Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

€ 35,00 p.p. inclusief 2 glazen wijn p.p.

Reserveren noodzakelijk
Vanaf 2 personen en alleen per tafel te bestellen. High Wine serveren wij van donderdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur.

Een heerlijk High Wine reserveren? 
 


Van soups en scones tot cocosdal en chocolate brownie to die for: alles homemade

Op zoek naar een gezellige High Wine in Noord-Brabant om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan een unieke High Wine bij Pilkington’s. Pilkington’s is gevestigd op een unieke locatie midden in het centrum van de Brabantse hoofdstad Den Bosch. U vindt ons recht tegenover de ingang van de Sint-Janskathedraal.

Unieke High Wine locatie
Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, vind je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie en de sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een heerlijke, ruime binnentuin.

High wine den bosch


Bezoek Den Bosch

Wil je voorafgaand aan je High Tea Den Bosch bezoeken? Start je dagje Den Bosch dan bij Pilkington’s met heerlijke koffie en een keuze uit onze versie zoete heerlijkheden! Wandel eerst even de Sint-Janskathedraal binnen, recht tegenover Pilkington’s. En ga daarna heerlijk winkelen, varen over de Binnendieze of struinen over de uitgebreide vesting. Kom op adem in natuurgebied het Bossche Broek en laat je inspireren door de mooiste wandelroutes, monumenten en de Markt zoals de beroemde Bossche schilder Jeroen Bosch dat deed. Bezoek het Noordbrabants Museum, het Design Museum of het Jheronimus Bosch Art Center. En dat alles op steenworp afstand van Pilkington’s!
 

Pilkington’s ook de beste keuze voor uw ontbijt, lunch, high tea of diner

Naast de fantastische High Wine is Pilkington’s ook bekend om haar wereldse ontbijtkaart, uitgebreide lunchmenu, de lekkerste High Tea en het regelmatig wisselende 3-gangen keuzemenu voor het diner. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan.

High Wine Den Bosch
 

Uw evenement in hartje Den Bosch

Op zoek naar een locatie voor uw event? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.
  

Reserveren High Wine in Den Bosch?

Dat kan telefonisch via: +31 (0)73 612 29 23, via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.
 
TIP: Geef een High Wine Cadeau!
Bestel hier je Gift Card, bepaal zelf het bedrag en ontvang deze digitaal in je mailbox.
Direct reserveren bij Pilkington's?
Klik hier en reserveer direct! U mag ook bellen naar +31 (0)73 612 2923.
reserveer direct
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!