Reserveer direct

High Tea Den Bosch | 's-Hertogenbosch

Geniet van een heerlijke High Tea op een unieke locatie, midden in het centrum van Den Bosch (naast de Sint-Janskathedraal)! Pilkington’s presenteert haar eigen High Tea met de klasse van de High Society en de gezelligheid van de country.

Hoe hip High Tea ook is, het stamt uit de Victoriaanse tijd. Het begon als een lichte verfrissing tussen lunch en diner, maar al snel werd the High Tea behalve gezellig ook een ‘serieuze’ aangelegenheid. In de serre of in de ‘drawing room’ schonk de gastvrouw thee en serveerde daarbij kleine sandwiches. Deze werden zorgvuldig belegd met paté en tuinkers of dungesneden kaas met komkommer, tonijnsalade met sla en daarna aangevuld met koekjes en kleine taartjes.

Voor een overzicht van de gerechten, klik dan hier voor het High Tea Menu.

Prijs per persoon: € 24,50
(inclusief koffie en thee)


Op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een High Tea met een grote groep?

Denk aan een zakelijke bijeenkomst of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Bij Pilkington's is er voldoende ruimte om ook voor groepen plaats te bieden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

High Tea: maandag t/m zondag:
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
zaterdag en zondag 16.00 uur


Reserveren/Bestellen High Tea Den Bosch?

Dat kan telefonisch via: +31 (0)73 612 29 23, via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Genieten van de High Tea in uw eigen vertrouwde sfeer of op locatie? Bestel hier uw High Tea at Home (bezorgen en afhalen).

 
Direct reserveren bij Pilkington's?
Klik hier en reserveer direct! U mag ook bellen naar +31 (0)73 612 2923.
reserveer direct

High-Tea Den Bosch
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!