High Tea Den Bosch

HIGH TEA DEN BOSCH | 'S-HERTOGENBOSCH

Geniet van een heerlijke High Tea op een unieke locatie, midden in het centrum van Den Bosch (naast de Sint-Janskathedraal)! Pilkington’s presenteert haar eigen High Tea met de klasse van de High Society en de gezelligheid van de country.

Hoe hip High Tea ook is, het stamt uit de Victoriaanse tijd. Het begon als een lichte verfrissing tussen lunch en diner, maar al snel werd the High Tea behalve gezellig ook een ‘serieuze’ aangelegenheid. In de serre of in de ‘drawing room’ schonk de gastvrouw thee en serveerde daarbij kleine sandwiches. Deze werden zorgvuldig belegd met paté en tuinkers of dungesneden kaas met komkommer, tonijnsalade met sla en daarna aangevuld met koekjes en kleine taartjes.

Prijs per persoon *

€ 32.50

(inclusief koffie en thee)

Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op:

High Tea Den Bosch

Op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een High Tea met een grote groep?

Denk aan een zakelijke bijeenkomst of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Bij Pilkington’s is er voldoende ruimte om ook voor groepen plaats te bieden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

High tea afhalen

U kunt uw high tea ook afhalen bij Pilkington’s in Den Bosch. Onze sweet, cakes, taarten en hartige hapjes worden vers bereid en handzaam verpakt. U kunt het (tijdelijk) bewaren. U ontvangt ook één van onze teablends bij uw bestelling. Zo geniet u thuis van onze heerlijke uitgebreide high tea. Heeft u een speciale gelegenheid bij u thuis of op locatie elders? Dan is het afhalen van onze high tea een bijzonder leuke en verrassende mogelijkheid!

high tea afhalen den bosch

Hoe bestelt u onze high tea om af te halen?

Kijk op onze bestellen pagina. Hier selecteert u eenvoudig een datum en tijdstip voor het afhalen van uw high tea. De prijs voor het bestellen van een high tea bedraagt €21,50 per persoon. Daarnaast kunt u optioneel nog extra hartige en zoete uitbreidingen toevoegen aan uw bestelling om uw high tea nog feestelijker te maken! Vervolgens kunt direct online betalen. Onze high tea kunt u dagelijks tussen 11.00 en 12.00 uur afhalen.

Reserveren/Bestellen High Tea Den Bosch?

Dat kan telefonisch via: +31 (0)73 612 29 23, via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Genieten van de High Tea in uw eigen vertrouwde sfeer of op locatie? Bestel hier uw High Tea at Home (bezorgen en afhalen).

Uw evenement in de hartje Den Bosch

Op zoek naar een locatie voor uw event? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.

Openingstijden

High Tea: maandag t/m zondag:
maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
zaterdag en zondag 12.00 uur of 16.00 uur
 

TIP: Geef een High Tea Cadeau!

Bestel hier je Gift Card, bepaal zelf het bedrag en ontvang deze digitaal in je mailbox.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s