diner pilkingtons den bosch

Diner​ Den Bosch

Geniet van een heerlijk diner in Den Bosch bij Pilkington’s! Wij zijn gevestigd tegenover de Sint Janskathedraal, nabij de Parade.

Dineer in het centrum van Den Bosch, recht tegenover de Sint Jan en geniet van passie voor de mooiste ingrediënten en gerechten. Op onze dinerkaart vindt je gerechten die het goede van Engeland combineren met verfijnde, wereldse smaken. 

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur.

Reserveer Uw Diner Bij Pilkington’s Den Bosch

Wilt u direct reserveren? U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. 

Diner

In A Classy Ambiance

Bij Pilkington’s dineer je ongedwongen maar in stijl. Ons menu wisselt regelmatig. Geniet van de mooiste vegetarische gerechten, eem mooie rib eye, homemade koudgerookte Schotse zalm of prachtige zeebaars als hoofdgerecht. Proef passie voor ons vak en geniet van een diner aan de voet van de Sint Jan.

Ideaal voor een bezoekje aan Den Bosch

Een Dagje Den Bosch Sluit Je Af Bij Pilkington's

Elk feest of speciale gelegenheid vraagt om speciale aandacht. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je in gesprek om jouw of jullie bijzondere gelegenheid nog verrassender te maken. Kijk hier voor meer informatie en mogelijkheden voor feesten en partijen.

Openingstijden diner

Elke Donderdag, Vrijdag en Zaterdag

Dineren bij Pilkington’s is mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18:00 uur. Reserveer uw diner eenvoudig online of telefonisch.

Geachte gast,

Op donderdag 16-, vrijdag 17-, zaterdag 18- en zondag 19 mei serveren wij vanaf 17.30 uur ons JAZZ diner. Bij mooi weer dineert u in de tuin. Tijdens Jazz in Duketown is ons a la carte diner menu aangepast. Reserveren doet u hier.

Met muzikale groet,

Team Pilkington’s