Reserveer direct

High Wine Den Bosch

Geniet van een heerlijke High Wine in Den Bosch. Even zo uitgebreid en heerlijk als de Pilkington’s High Tea, is onze High Wine. Liever wijn dan thee? Reserveer dan de Pilkington’s High Wine, een uitgebreid 4-gangen menu gecombineerd met 2 glazen heerlijke en bijpassende wijn. Santé!
 

Van soups en scones tot burrata en Rock ’n roast Veal: alles homemade

Op zoek naar een gezellige High-Tea in Noord-Brabant om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen? Reserveer dan de échte High Tea bij Pilkington’s. Pilkington’s is gevestigd op een unieke locatie midden in het centrum van de Brabantse hoofdstad Den Bosch. U vindt ons recht tegenover de ingang van de Sint-Janskathedraal.

 
High wine in Den Bosch                          Pilkington's High Wine
 

High Wine als nergens anders

Alle onze gerechten komen uit eigen keuken. Geïnspireerd op de traditionele recepten maakt onze patissier eigentijds lekkere scones, chocolate brownie, apple- crumble ‘to die for’ en meer! Speciaal voor onze High Wine vullen we deze zoete delicatessen aan met de lekkerste Pies, salades en … wijnen!
Prijs per persoon: € 29,50 (inclusief 2 glazen wijn)
 

Unieke High Wine locatie

Aan de voet van de Sint Janskathedraal, midden in het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, tref je Pilkington’s. Pilkington’s ademt nostalgie en de sfeer en gezelligheid van de Engelse country. Ons restaurant is gevestigd in een oud klooster en heeft een mooie ruime binnentuin.
 

Ideaal voor een dagje Den Bosch

Den Bosch is een heerlijke stad om een keer goed te bezichtigen, om te shoppen of om gewoon lekker op het terras te zitten. Vanuit het terras in onze binnentuin heb je direct het perfecte startpunt voor je stadswandeling. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige bekende Sint-Janskathedraal (tegenover ons restaurant) of maak een boottochtje door de Binnendieze
 

Pilkington’s ook de beste keuze voor uw ontbijt, lunch, high tea of diner

Naast de fantastische High Wine is Pilkington’s ook bekend om haar wereldse ontbijtkaart, uitgebreide lunchmenu, de lekkerste High Tea van Den Bosch en het regelmatig wisselende 3-gangen keuzemenu voor het diner. Geniet van al dit lekkers in ons restaurant, serre, tuinkamer of in de tuin en van het uitzicht op de Sint-Jan.

 
High wine bij Pilkington's Den Bosch
 

Uw evenement in hartje Den Bosch

Op zoek naar een locatie voor uw event? Pilkington’s is dé unieke locatie voor uw bruiloft, borrel, receptie, babyshower of feest. Met een capaciteit van 180 personen in ons restaurant in combinatie met de tuin is het de perfecte locatie voor uw event met ruimte voor uw gasten binnen én buiten, hartje Den Bosch.
 

TIP: Geef een High Wine Cadeau!

Bestel je Gift Card, bepaal zelf het bedrag en ontvang deze digitaal in je mailbox.


Tijden High Wine

High Wine: donderdag t/m zondag, om 16.00 uur
Vanaf 2 personen en alleen per tafel te bestellen.
 

Jouw High Wine reserveren?

Dat kan telefonisch via: +31 (0)73 612 29 23, via het formulier op de reserveringspagina. U ontvangt binnen 48 uur een bevestiging van uw reservering, deze is pas daarna definitief. Wilt u direct reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Adres
Torenstraat 5
5211 KK ’s-Hertogenbosch

+31 (0)73 612 29 23
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!