Reserveer direct

Kerstmis bij Pilkington's

Kerst high tea afhalen
Kerstavond, 1e en 2e kerstdag

Afhalen: 24, 25 en 26 december tussen 09.00 en 10.30 uur.

Verwen uzelf en uw naasten met een kerst high tea bij je thuis: onze high tea, geheel door ons vers bereid met een eenvoudige bereidingswijzer. Incusief zoete en hartige gerechten, koud en warm.

Inclusief thee
€ 29,50 p.p.

---

Kerst high tea bij pilkington's
1e en 2e kerstdag

Aanvang 12.00u of 17.00 uur, duur ca. 3 uur

Sfeervolle x-mas high tea zoals u dat van ons gewend bent. Met kerst verwennen wij u nog eens extra met een passend tussengerecht. Een variëteit aan zoete taarten, scones en apple crumble wordt opgevolgd door een traktatie aan hartige gerechten als quiches, pies en salades, alles natuurlijk ‘home-made’ en maaltijdvervangend.

Inclusief koffie en thee
€ 39,50 p.p. (inclusief welkomst cocktail)

Een fijne zorgeloze kerst!!
Reserveer telefonisch via 073 – 612 29 23
Pilkington’s ∞ torenstraat 5 ∞ ’s-herogenbosch
www.Pilkingtons.nl

Reserveren?
 
Kerst Diner Den Bosch

Kerst High Tea Den Bosch


Kom genieten van onze bijzondere en inmiddels zeer bekende kerst High Tea in Den Bosch en bezorg uzelf een ontspannen kerst vol van heerlijke gerechten, unieke smaken, zoete en hartige lekkernijen en bovenal een warme sfeer en gezelligheid. Restaurant Pilkington’s verzorgt vanuit het centrum van Den Bosch jaarlijks een kerst High Tea op eerste kerstdag en tweede kerstdag. U hebt de keuze uit gevarieerde selectie gerechten die wij speciaal voor kerst bereiden. Reserveer uw kerst High Tea tijdig. Wij kijken ernaar uit om u als gast tijdens de feestdagen te mogen verwelkomen!
kerst den bosch

Heerlijk uit eten met kerst in hartje Den Bosch


Restaurant Pilkington’s is gelegen in hartje Den Bosch, vlakbij de Parade en tegenover de bekende Sint Janskathedraal. Met kerst, serveren wij een echte Engelse High Tea om 12.00 uur of om 17.00 uur. Combineer uw high tea direct met een bezoekje aan de imposante Kathedraal en de beroemde kerststal of een wandeling door Den Bosch.
kerst high tea den bosch

Kerstmenu afhalen in Den Bosch?


Liever thuis aan het kerstdiner genieten van de allerbeste gerechten, maar geen zin of tijd om zelf uren in de keuken te staan? Bij Pilkington’s heeft u ook de mogelijkheid om uw kerst High Tea voor af te halen. Uw kerst High Tea kunt u dan na tijdige reservering afhalen bij Pilkington’s in het centrum van Den Bosch. Dankzij de unieke samenstelling en kwaliteit van de High Tea die u van ons gewend bent, is dit dé ideale oplossing voor een onvergetelijke kerst bij u thuis!

Kerst in Den Bosch


Den Bosch is een prachtige historische en romantische stad, een perfecte plek voor het vieren van een sfeervolle kerst. Bezoek bijvoorbeeld de Sint Janskathedraal, tegenover restaurant Pilkington’s. Hier treft u jaarlijks een prachtige unieke kerststal die telkens weer de aandacht en vele bezoekers weet te trekken. Wandel aansluitend door het historische standscentrum en geniet van al het moois dan Den Bosch te bieden heeft!
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!