Reserveer direct

Route ParkerenVanuit Rotterdam: A16 richting Dordrecht, Breda, afslag ‘s-Hertogenbosch (A59).

Vanuit Utrecht en Eindhoven: A2 richting ‘s-Hertogenbosch

Vanuit Breda: A58 richting Tilburg, afslag ‘s-Hertogenbosch


Parkeren in ‘s-Hertogenbosch

• Parkeergarage Sint Josephtraat: 250 m. lopen (parkeergarage)

• Parkeergarage Sint-Jan: 800 m. lopen

Wandelen vanaf NS Station en parkeergelegenheden:

Vanaf Parkeergarage Sint Josephstraat

Bij het verlaten van de garage gaat u linksaf. Bij de kruising steekt u over. U ziet links de Sint Jan. Pilkington’s is na 20 meter aan uw rechterzijde.

 

Vanaf parkeergarage Sint-Jan

Bij het verlaten van de parkeergarage  wandelt u rechtdoorr het kleine parkje: de Casinotuin. U gaat een bruggetje over. Aan het einde van het straatje gaat u rechtsaf. U komt uit op een groot plein: de Parade. Steek deze schuin over. Zorg ervoor dat u de Sint-Jan aan uw rechterzijde heeft en loop voor de hoofdingang langs rechtsaf de Torenstraat in. U vindt Pilkington’s na 20 meter aan uw linkerzijde.

 

Vanaf NS-Station ‘s-Hertogenbosch:

Ca. 10 minuten lopen door de binnenstad. Vergeet de echte Bossche bollen van Jan de Groot voor thuis niet (Stationsweg). Uitstappen aan centrumzijde, loop de Stationsweg af tot u niet verder kunt. Ga rechtsaf de Hooge Steenweg op. Houdt licht links aan. Met de VVV aan uw linkerzijde, steekt u de markt recht over. Loop de Kerkstraat in (Siebel) of de Hinthamerstraat (Pearl) in. Loop ca. 500 meter) tot de T-kruising. Hier gaat u (Kerkstraat) linksaf of (Hinthamerstraat) rechtsaf de Torenstraat in. Na 20 meter vindt u Pilkington’s.
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!