Tel: +31 (0)73 612 29 23 Reserveer direct

Special Events

Op feestdagen, zoals Kerstmis, Pasen en Moederdag organiseren wij een Luxe High Tea voor onze gasten. Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief en kijk regelmatig op onze website!

Met Moederdag, serveren wij van oudsher onze fameuze  ‘Mother’s Day High Tea’. Reserveer tijdig. Dat kan telefonisch: 073 – 612 29 23 of via reserveren@pilkingtons.nl

Mother’s Day High Tea
€ 34,50

Sfeervolle High Tea zoals u dat van ons gewend bent. Vandaag verwennen wij u extra met een passend tussengerecht en Cocktail.

Een variëteit aan zoete taarten, scones en apple crumble wordt opgevolgd door een traktatie aan hartige gerechten als Quiches, Pies, Sandwiches en Salades, alles natuurlijk ‘home-made’ en maaltijdvervangend.

Aanvang 17.00 uur, Duur ca. 3 uur

Inclusief koffie en thee

Mother’s Day Brunch
€ 27,50

2 Soorten soep

Diverse soorten koude vis- en vleesgerechten, diverse Pies en Quiches, Roomboter, olijven en Bengaalse chutney

Apple-crumble met geslagen Room, Cherry-Cheese Cake, Chocolate Brownie

 11.30 – 14.00 uur.

(dranken niet inbegrepen)


Wenst u gebruik te maken van onze ‘High Tea At Home‘ mogelijkheden met een keur aan diverse zoete heerlijkheden uit onze eigen Bakery?

Neem dan tijdig contact met ons op. U kunt uw bestelling tot uiterlijk 1 dag voor aanvang aan ons doorgeven en op de dag zelf afhalen. Geniet van een zorgeloos en smaakvol feest bij u thuis.
Heerlijk genieten in onze binnentuin!
Lekker buiten lunchen of dineren midden in het centrum van Den Bosch? Neem plaats in onze binnentuin!